Bemutatkozás

A Castrum Sec Kft. minőségi, profi szemlélete által mára a régió piacvezető vállalatává nőtte ki magát a gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, valamint üzemeltetése terén.

Komplex rendszereket forgalmazunk és telepítünk: a tervezéstől a kivitelezésen át a rendszerek üzemeltetéséig teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden megrendelőnk számára.

A gyengeáramú rendszerek közül tűzjelző rendszerek, IP és analóg kamerarendszerek, intelligens balesetmegelőző és forgalomfigyelő rendszer, behatolás jelző rendszerek, informatikai és telekommunikációs rendszerek, TV fejállomás és hálózatok tervezése és telepítése jellemzi mindennapjainkat.

Újdonságnak számítanak az intelligens balesetmegelőző és forgalomfigyelő rendszer, valamint az arcfelismerő és vásárlóelemző megoldások melyek több célirányos feladat elvégzésére képesek párhuzamosan.

Profizmus és szervezettség jellemzi minőségi munkavégzésünket: referenciamunkáink bizonyságul szolgálnak erre.

Elsősorban a nagyvállalati szektorból – autópálya építők, ipari vállalatok – valamint a szállodaipar, önkormányzati intézmények és az állami szektor tagjai közül kerülnek ki megrendelőink.
Ugyanakkor a kis- és középvállalkozói szegmens – KKV - képviselői is egyre több munkánál megtalálhatók partnereink közt.

Célpiacunk elsősorban a régió, de rövid távú terveink között szerepel Budapest és a környező agglomeráció állami és gazdasági szereplőivel történő kapcsolat felvétel.

A gyengeáramú rendszerek, mint komplex, előrelátó tervezést igénylő intelligens megoldások egyre jelentősebb szerepet töltenek be napjaink modern építészetének tervezésénél.

Ezeknél a munkáknál még jobban előtérbe kerül a design és az esztétikum kérdésköre, mely fontos szempont a megoldások tervezése és kivitelezése során.
A biztonságtechnikán túl a marketing területére átnyúlva új megoldásoknál is jelen lehetünk a legfejlettebb, intelligens megoldások révén.

Ezt példázza az arcfelismerő rendszer – www.visiscanner.hu - mely számos alkalmazásbeli jellemzője révén a legújabb fejlesztések eredményeként valósult meg.

Számos területen alkalmazható – emberszámlálás, kormeghatározás, vásárlói útvonalak tervezése -, méréseinek értelmezése és statisztikái alapján komoly lépéseket tehet a fejlesztés alkalmazója a vevőmarketing terén történő előre haladásban.

A Castrum Sec Kft. a mindennapok profi munkavégzése és az innovációk folyamatos követése által partnerei, megrendelői számára kijelöli a követendő utat.

A minőségnek ára van, mely a jelenben befektetés, a jövőben ugyanakkor megtérülő, látványos megtakarítást, szélesebb körű lehetőségeket biztosít mindannyiunk számára.


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark