Gyengeáramú rendszerek

Bosch FPC-500 hagyományos tűzjelző központ

Az FPC‑500‑x hagyományos tűzjelző központ az ideális megoldás kis és közepes méretű objektumokhoz. A bevált hagyományos zónatechnológiának köszönhetően költségkímélő tűzjelző rendszer telepíthető.

Bosch FPC-500 hagyományos tűzjelző központ

FPA-5000 moduláris tűzjelző központ

A Bosch Security Systems bemutatja a továbbfejlesztett 5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ legújabb változatát. Az 5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központnál alkalmazott moduláris megoldásnak köszönhetően a Bosch olyan tűzjelző rendszereket kínál vásárlóinak, amelyek pontosan igazodnak az igényeikhez. Ezenkívül rugalmas...

FPA-5000 moduláris tűzjelző központ

FPA-1200 tűzjelző központ

Kis- és közepes méretű objektumok felügyeletét látja el, és a közismert LSN busztechnológia összes előnyét nyújtja. A készülék a Bosch bevált központ-elgondolásán alapul, és az 1 vagy 2 hurkos alkalmazásokban a lehető legkorszerűbbnek számít.

FPA-1200 tűzjelző központ

Firepro Aerosolos oltó rendszerek

Aeroszolos tűzoltó készülékek az A, B, C és F osztályú tüzek megfékezésére (oltásvezérlő központtal vagy anélkül indítva). Szabadon tervezhetők bármilyen tűzjelző- vagy tűzoltó rendszerbe (tervezésük, telepítésük gépészeti tervező munkát nem igényel). Különböző oltóanyag mennyiségű kiszerelésben kaphatók.

Firepro Aerosolos oltó rendszerek

2010 © castrumsec.hu developed by Webshark