Intellio Hotel Integrációs Rendszer - Intellio Hotel

Intellio Hotel

Kategória: Intellio Hotel Integrációs Rendszer

Az Intellio kifejezetten a vendéglátóipar számára fejlesztett a szállodaiparban elterjedt HostWare front office programcsomaghoz és szállodai beléptető rendszerhez integrált megoldást, amely jelentősen lecsökkenti az adminisztrációval töltött időt, növeli a szálloda vendégeinek biztonságát, egyszerűvé és kényelmessé teszi a ki- és beléptetést a vendég és az alkalmazott számára is.

A hármas integráció könnyű kezelhetőséget eredményez, miközben a korszerű IP rendszer professzionális megfigyeléssel támogatja a biztonsági szolgálat munkáját monitorozás, visszakeresés, képexportálás vagy a felvételek tárolása közben.

Legfontosabb előnyök:

  • Korszerű IP-technológiával támogatott védelem
  • HD minőségű felvételek
  • Nagy tárhelykapacitás révén, akár több hónap felvételei egy helyen
  • Komplex szállodai alkalmazás, egyszerű adminisztráció
  • Növeli a vendég komfortérzetét és a szállodai biztonságot

          Terhelés nyilvántartás: Megjeleníti a HostWare winFRO szoftverben rögzített szobafoglalásokat, a be- és kijelentkezéseket, illetve a külön térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat, amelyeket a vendégek a szobaszámra terhelhetnek. A pluszfogyasztás, rendelések vagy szolgáltatások sora listázható és vitás helyzetben a helyszínen készült kamerafelvételek meg is tekinthetőek. Így azonnal kiderül, hogy a vendég valóban fogyasztott-e a szobaszám terhére a bárban, vagy használta-e a wellness részleget.

          Be- és kiléptetés:  Az Intellio Hotel a front office mellett a beléptető rendszerrel is integrálható egyidejűleg. A rendszerben a szálloda területén történt összes ki- és belépés kilistázható, és az adott időpontban történt belépéskor rögzített videofelvétel azonnal meg is tekinthető. Ha érték tűnik el egy szobából, a felvételek visszakeresése helyett csak a szobába történő belépéseket kell lehívni adott időszakra vonatkozóan. A kiváló minőségű, bizonyításra alkalmas felvételek azonnal megjeleníthetőek a felületen.

          Automatikus rendszámfelismerés, sorompónyitás:  Az Intellio Hotel megoldással valósítható meg a parkolók be- és kiléptetési rendszere a legegyszerűbben. A folyamat során a recepciós munkatársnak egyszer kell csak rögzítenie a HostWare winFRO programban a vendég gépjárművének rendszámát, ettől kezdve a vendég távozásáig minden ki- és belépés a rendszám felismerésével automatikusan, kártya használata vagy újabb bejelentkezés nélkül történik.

További részletek a modulról:
http://intellio.eu/hu/megoldasok/szalloda-es-vendeglatoipar-intellio-hotel/
 

Galéria

Vissza az előző oldalra

2010 © castrumsec.hu developed by Webshark