Hírek

2011.07.04.Bosch rendszerek újabb díjakat nyertek!

A Bosch Security Systems büszkén jelenti be, hogy az elektronikus fizikai biztonság terén bemutatott innovatív termékeivel és megoldásaival három díjat is kiérdemelt a Security Industry Association (Biztonságtechnikai Szövetség) évente megrendezésre kerülő, új termékeket bemutató (New Product Showcase) programjában.

 Az AutoDome 800 Series HD Pan-Tilt-Zoom kamerarendszer megkapta a legjobb megfigyelő kamerának járó Best in Video Surveillance Cameras HD (Megapixel) díjat. Az AutoDome 800 Series HD kültéri kamerák az első olyan 1080p nagysebességű pásztázó-billenthető-zoomos dóm egységek, amelyek 20 szorosos nagyításra képesek, így biztosítva borotvaéles képet távoli objektumokról is. 360 fokos működési tartományával, full HD felbontásával és éjjel/nappali működésével részletekbe menően jeleníti meg a látómező legapróbb részleteit, legyen az emberi arc vagy rendszámtábla.

A Bosch Blue Line Gen2 mozgásérzékelői elnyerték a legjobb behatolásjelző és megelőzési megoldásoknak járó Best in Intrusion Detection and Prevention Solutions díjat. Az új jelzőkészülékek továbbfejlesztett érzékenységgel, kifinomultabb hamisriasztás immunitással rendelkeznek, emellett a telepítésük is egyszerűbb. 12x12 m (40x40 láb) faltól falig vakfoltmentes fedettséget biztosítanak, a First Step Processing (első lépés feldolgozás) funkció révén pedig intelligens módon képesek megkülönböztetni az emberi célpontot a többi mozgásforrástól. A relé aktiválásához a jelzőkészülék két érzékelőjének egybehangzóan kell jeleznie a riasztás tényét – ezáltal hamis riasztások nélkül is azonnali reakcióra számíthat a felhasználó. Az eszközök normál és kisállat-barát változatban is kaphatók.

A Conettix D6200 programozó és felügyeleti szoftver elnyerte a kereskedelmi és megfigyelő megoldások legjobbjának járó Best in Commercial and Monitoring Solutions designation díjat. A Conettix D6200 központi állomás vételi szoftver GSM/VoIP kompenzációs üzemmódja jóvoltából a Voice over IP (VoIP) megoldással vagy digitális telefonhálózaton érkező riasztási jeleket is feldolgozza. A szoftver digitális jelfeldolgozó technológiája több mint 75 százalékkal képes feljavítani a vevőegységek teljesítményét. Segítségével a Bosch Conettix D6600 és D6100i kommunikációs vevőegysége a vezérlőpanelek jeleit akkor is képes értelmezni, ha azok nem teljesítik a DTMF kommunikációs protokoll formátum követelményeit.

Az NPS évente kerül megtartásra Las Vegasban az ISC West nemzetközi biztonságtechnikai konferenciájával és kiállításával együtt – ami a biztonságtechnikai cégek legnagyobb seregszemléje. Az NPS 1979-ben azért jött létre, hogy innovatív termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat mutasson be az elektronikus fizikai biztonság terén. A program során bemutatott technológiák az élet- és vagyonvédelemben kerülnek felhasználásra lakóhelyi, kereskedelmi és intézményi környezetben.

 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark