Hírek

2011.09.02.Aktuális projektjeinkről

A nyár vége projektekben bővelkedett a Castrum Sec Kft.-nél.

Átadásra került Zamárdiban a Hotel Wellamarin****-os wellness szállodában a komplett gyengeáramú rendszer projekt, melynek keretein belül, cégünk Bosch intelligens tűzjelző rendszert, DSC riasztó rendszert, Intellio IP kamerarendszert (mintegy 100 kamerával), forgalomirányító és rendszám azonosító rendszert, Bosch épülethangosító rendszert, AVAYA telekommunikációs rendszert, informatikai és wifi hálózatot, szállodai TV rendszert telepített.
A szálloda vezetőségének igényei szerint sor került a szállodai Hostware Front Office, a Digico Kft. által kiépített beléptető és az Intellio IP kamera rendszer integrálására, ami nagyban hozzájárul a szálloda működésének átláthatóvá tételéhez.

Sikeresen zártuk le a Reményik Sándor Általános Iskola, és a Táplánszentkereszti Óvoda
tűzjelző rendszer projektjeit.
 

Az Egis Lacta Gyógyszergyár Irodaházban telepített tűzjelző rendszere, is a megrendelő legnagyobb megelégedésére készült el.
 

Szombathelyen a Vasi Volán telephelyén, az Ady téren, és az Éhen Gyula téren, magas műszaki tartalommal rendelkező IP alapú videó megfigyelő rendszert telepítettünk.
 

Folyamatban lévő projektjeink közül kiemelhető, a Tatabánya város térfigyelő rendszerének kialakítása, melynek befejezése 2011. decemberében várható.
 

Szalai Péter
Műszaki Igazgató
Castrum Sec Team


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark