Hírek

2012.04.02.Elkészült a Castrum Sec Kft. új telephelye!

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Castrum Sec Kft. dinamikus fejlődése és folyamatos bővülése indokolta és egyben eredményezte, a cég bővítését, ezáltal egy új telephely létrehozását.

Annak érdekében, hogy ez a nagyszabású beruházás megvalósuljon pályázat került benyújtásra,
az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat- dunántúli Operatív Program támogatási rendszeréhez,melyet az irányító hatóság támogatásra érdemesnek ítélt.
A létesítmény építési munkái befejeződtek, és 2012. március 12-től megkezdte próbaüzemelését Szombathelyen, a Körmendi úton.
A terveknek és elképzeléseknek megfelelően az 547 négyzetméter alapterületű épület mind kivitelezésében mind felszereltségében sugallja mindazt a minőséget, profizmust és szervezettséget, amit a cég filozófiájában is megfogalmazott.

 


Az épületben tágas ügyféltér, irodák, tárgyaló, oktatóterem, műhelyek, valamint, raktárhelyiség került kialakításra.
Az épület a 21. század elvárásainak megfelelő igényes exkluzív dinamizmust sugalló, tükrözi azt a színvonalat és minőséget, melyet munkáink során megszokhattak tőlünk partnereink, ügyfeleink.

 

 
A cég mindemellett kiemelt figyelmet fordított a telephely biztonságtechnikai eszközeire, felszereléseire, hiszen bemutatóterem funkciót is betölt a jövőben.

Találkozzunk új telephelyünkön!

Láng Mária
Castrum Sec Team


 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark