Hírek

2012.07.06.Pályázati támogatás

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett NYDOP-1.3.1/D Telephelyfejlesztés c.
pályázaton elnyert támogatásból történt a Castrum Sec Kft. telephelyének megépítése.
A Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül megvalósított,
118.720.081 Ft összköltségvetésű projekt megvalósításához 59.360.040 Ft vissza
nem térítendő támogatást kapott a vállalkozás. A cég dinamikus fejlődése, folyamatos
bővülése egyaránt indokolta az új központi épület létrehozását.

A Castrum Sec Kft. tulajdonosai bátran kijelenthetik, hogy a legmodernebb technológiákat és megoldásokat alkalmazva, a legjobb szakemberek bevonásával, egy Európai színvonalon is élen járó komplexumot hoztak létre.
Az 550 négyzetméter alapterületű épület mintegy bemutatóteremként is szolgál, ahol partnereik, ügyfeleik bemutatók alkalmával szemrevételezhetik és tapasztalhatják mindazt a szervezett precíz, dinamikus, minőségi munkát, amit a cég képvisel.
Az épületben tágas ügyféltér, irodák, tárgyaló, oktatóterem, műhelyek, valamint, raktárhelyiség került kialakításra. A cég profilját hűen tükröző gyengeáramú rendszerek, a korszerű építészeti, villanyszerelési valamint a biztonságtechnikai rendszerek megvalósítása mellett az épületgépészeti kivitelezés sem szorult háttérbe. A tervezés során a legmodernebb és környezettudatos műszaki megoldások alkalmazása volt a fő szempont, így az épületbe gázfogyasztó berendezés nem került beépítésre, helyette Daikin típusú hőszivattyús VRV rendszer gondoskodik a fűtési és hűtési igényekről. A megújuló energiák teljes körű alkalmazását a napkollektorok illetve napelemek felszerelése tette teljessé. A solar energia nem csak meleg víz készítésre, hanem a padlófűtés rásegítésére is szolgál. A mai kor körülményeinek megfelelő építészeti megoldások elengedhetetlené teszik a hő visszanyerős légkezelés alkalmazását is, így ezen gépészeti megoldás sem maradhatott el. Az egymástól független rendszerek összehangolását és automatikus működését Siemens DDC vezérlés fogja össze.

A projekt eredményeként 4 fő számára új munkahely létesítése valósult meg, és az esélyegyenlőség jegyében nőtt a női munkavállalók számának cégen belüli aránya is.


www.nfu.hu | www.westpa.hu
 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark