Hírek

2012.10.27.Castrum Sec rendszerek garantálják a biztonságot a Vitra szombathelyi üzemében!

A Castrum Sec Kft. nyerte el a svájci központú Vitra szombathelyi létesítményében a gyengeáramú rendszerek kivitelezését.

A Vitra név világszerte elismert, minőséget garantál. Komplett berendezési megoldásokat fejleszt, bútorai inspirálnak és fizikai komfortérzetet kínálnak, a biztonság és védelem érzését nyújtva.
A szombathelyi Sabina Zrt. e feladat megoldásában lett partner. 1989-ben talált egymásra a két vállalat. A Sabina Zrt. minőségi munkája révén vált a Vitra kizárólagos partnerévé.
A Vitra a Sabina Zrt. együttműködésével egyedi megoldásokat kínál ügyfeleinek: precízen, saját stílusú bútorokat létrehozni a tervek szerint, határidőre. Az együttműködés rendkívül sikeres: az elmúlt 15 évben ez bizonyítja az is, hogy a Vitra a Sabina kizárólagos partnerévé vált.

A Vitra új, szombathelyi telephelyén a Castrum Sec Kft. szakemberei 2012. júniusában kezdték meg a munkát.

A megbízás a tűzjelző, a kamera, a riasztórendszer, a strukturált hálózat és a telefon rendszer kiépítésére, valamint a wifi gerinc csatlakozás megvalósítására vonatkozott.

A tűzjelző rendszer tekintetében a Bosch FPA 5000 tűzjelző központ került telepítésre. Ez a moduláris, sokoldalú tűzjelző központ, a folyamatosan változó igényeknek is rugalmasan képes megfelelni. Bármilyen típusú vagy méretű alkalmazásnak megfelelően alakítható. A rendszer könnyedén kezelhető az új, rendkívül ergonómikus nagyméretű érintőképernyőn keresztül.
A kamera rendszer megvalósításánál, Intellio központi menedzsmentre illesztett Bosch HD kamera megoldást alkalmaztak.
A riasztó rendszer megvalósításánál, szem előtt tartva, a rugalmas jövőbeni bővíthetőséget, a Bosch MAP megoldására esett a választás.
A projekt októberben a Vitra képviselőinek tartott képzéssel, rendszerbemutatással, valamint műszaki és tűzoltósági átadással zárult.

Castrum Sec Team
2010 © castrumsec.hu developed by Webshark