Hírek

2012.11.28.Partnertalálkozó 2012, Balatonkenese

2012. november 23-án részt vettünk a Bosch Biztonságtechnika szakmai nappal egybevont évzáró rendezvényén, mely csodálatos környezetben, a balatonkenesei Telekom Hotelben került megrendezésre.

Cégcsoportunkat a Castrum Pro és a Castrum Sec egyaránt képviselte. A szakmai program nyitó előadásában, az évértékelés alkalmával, örömmel láttuk a bemutatóban visszaköszönni – a partnerek referenciái között – a cégcsoport által megvalósított rendszermegoldásokat is. A Bosch munkatársai rövid előadások keretében átfogó képet adtak az aktuális tűz- és behatolásjelző központ-családról és a hangosítás újdonságairól, illetve a videotechnika területén a képalkotás és jelátvitel fontosabb ismérveiről. A videós előadás külön kitért a nemrég a horvátországi Rovinjban megtartott regionális szakmai nap professzionális videokamerás tesztjére is. Ez a rövid betekintés látványosan szemléltette az egyes gyártók kameráinak működését változó környezeti körülmények között.
A nap zárásaként egy retro-kvízműsor és zenés est biztosította a jó hangulatot, de a helyszín és a körülmények kiváló lehetőséget kínáltak egy-egy tartalmas beszélgetésre is a partnerek, illetve a Bosch képviselői között.
Ezúton is köszönjük a meghívást és a figyelmes vendégül látást!”

Castrum Sec Team


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark