Hírek

2013.01.24.Átadták az Opel flexibilis motorgyárát Szentgotthárdon!

Az Opel a meglévő gyára mellett egy új motorgyárat épített Szentgotthárdon.
A mintegy 800 embernek munkát adó, 5,5 milliárd forintnyi állami támogatásban részesült flexibilis, azaz többféle típus előállítására alkalmas motorgyárában a Siemens Building Technologies megbízásából a Castrum Sec Kft. valósította meg a tűzjelző rendszer, valamint a tűzjelző központok kommunikációját biztosító optikai kábelhálózat kiépítését.

A munkálatok 2011. év végén elkezdődtek. A Castrum Sec munkálatai az Opel új flexibilis motorgyárának területén, a H17, H18 gyártócsarnokban, illetve a H67-es hűtőházban és a H21-es kantinban zajlottak, ahol Siemens tűzjelző rendszert építettek ki, ami főként aspirációs érzékelőkből áll.
A csarnok tűzoltósági átadása 2012. novemberében, a műszaki átadása pedig 2012. december 13.-án történt meg. A kivitelezést felügyelő műszaki ellenőrök elismerésüket fejezték ki a Castrum Sec tulajdonosainak, szakembereik minőségi, és precíz munkavégzése miatt.

A motorgyár megnyitóján Orbán Viktor és Thomas Sedran, az Opel igazgatótanácsának alelnöke is tiszteletét tette. A miniszterelnök szerint az Opel új szentgotthárdi motorgyárával Magyarország újabb lépést tett abba az irányba, hogy Kelet-Közép-Európa egyik autóipari központja legyen.

Castrum Sec Team


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark