Hírek

2013.06.04.IVS2.5: Szoftverkulcsos és hatékonyabb működés

Több jelentős fejlesztés kerül bevezetésre az Intellio Video System videomenedzsment-szoftver 2.5-ös verziójának megjelenésével. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a rendszert mostantól szoftverkulccsal lehet használni, de megjelenik az igény szerinti kétcsatornás monitorozás funkció is.

Szoftverkulcsos működés
A rugalmasabb regisztráció és értékesítés érdekében az IVS2.5 már szoftverkulccsal rendelhető! A szoftverkulcs használata esetén online és e-mailen keresztül történő aktiválási lehetőségek állnak rendelkezésre, melyet 15 napon belül lehet megtenni. A megvásárolt funkciók aktiválás előtt is működnek. Emellett a szoftver a meglévő hardverkulccsal továbbra is működni fog, illetve hardverkulccsal is vásárolható.

Kisebb felbontású, másodlagos monitorozó csatorna a nagyobb teljesítmény érdekében
Az Intellio rendszer egyik különlegessége, hogy a kamerák csak egy streamet küldenek a szervernek – kisebb hálózati- és szervererőforrást igényelve így. Az IVS2.5 újítása, hogy a rendszer képes egyidejűleg két élő videocsatornát is kezelni. Ezt felhasználva beállítható egy másodlagos monitorozási csatorna, melyet a szerver csak akkor kér le a kamerától, amikor az szükséges a kameraképek optimális megjelenítéséhez. Ennek előnye, hogy az alacsony felbontású másodlagos csatornán érkező képek kitömörítése további jelentős terhelés-csökkentést jelent a kliens számára, ami több kamera egyidejű megjelenítését teszi lehetővé, mialatt a tárolt képek felbontása és minősége nem romlik. Ezzel együtt a szoftver új képosztása lehetővé teszi azt, hogy akár 60 full HD-s kamera képét jelenítsük meg egy időben (két monitoron).

A H.264 kodek optimalizálása
Az IVS2.5-ös verziója full HD (azaz 1920x1080 pixel) felbontású képekből 270-et képes feldolgozni másodpercenként, szemben az előd 150 képével. Ez 80%-os teljesítménynövekedést jelent!

Már orosz nyelven is
A tavalyi évben megkezdett intenzív nemzetközi terjeszkedés eredménye, hogy az Intellio rendszerszoftver már egy ideje elérhető a főbb kereskedelmi célországok nyelvein, többek között olaszul, románul vagy szerbül, a 2.5-ös kiadással pedig az orosz is megjelent a támogatott nyelvek között.

További információ az Intellio Video System 2.5 rendszerszoftverről:

IVS2 adatlap
IVS2 prospektus
Telepítési útmutató
Felhasználói útmutató
Szoftverkulcsos szervertelepítés és az aktiválás leírása
 

Castrum Sec Team


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark