Hírek

2013.07.01.Bosch Partnertalálkozó 2013. Eindhoven

„Winning together” címmel szervezte idei éves partner-rendezvényét a Bosch Security Systems a hollandiai központban, melyen – a számos magyarországi meghívott tagjaként – a Castrum Sec. és Castrum Pro Kft. is képviseltette magát.

A 3 napos szakmai találkozó egy rendkívül jól strukturált program alapján került lebonyolításra.

Az első napon – a vezetőség köszöntőjét és beszámolóját követően – az egyes divíziók újdonságai kerültek bemutatásra. Különös hangsúlyt kaptak a Bosch videotechnikai újdonságai, melyek nem csupán új sorozatú kamerák, hanem több olyan alkalmazás is, melyek az egyes projekteken műszaki előnyként szolgálhatnak a partnerek számára. Ugyanezen gondolatmenetet követték a tűzjelző rendszerek terén bemutatott újdonságok is, így pl. a tűzjelző központok EN54 szerinti hálózatba kapcsolhatósága IP alapokon, vagy épp a Bosch tervezői szoftvere, illetve a tervezők éves szakmai rendezvénye. A behatolás jelző rendszerek közül bemutatásra került a teljes AMAX család, mely az igazán kis kiépítésű (8 zóna, 2 partíció) egységektől kezdve az egészen nagy méretű objektumokra (1500 zóna, 500 partíció) is megoldást kínál. Szinte kivétel nélkül minden üzletágnak volt valami újdonsága a mobil alkalmazások terén is, természetesen ez hangsúlyosan a videotechnikában jelent meg.
A nap zárásaként a tesztelő laboratóriumát mutatta be a videós ágazat, ahol igen szélsőséges környezeti körülményeket teremtve történik az eszközök tesztelése.

A 2. napon két szekcióra osztva zajlottak egész nap a kereskedelmi- és műszaki előadások, melyet kiegészítettek olyan tájékoztatók is, mint a németországi szakmai képviselet (VdS) előadása, melynek irányelvei egyébiránt hangsúlyosan megjelennek a magyar előírásokban is.

Az utolsó napon – több vendégelőadó közreműködésével – különböző ágazatok (szállítmányozás, kereskedelem és sport) biztonságtechnikai igényeinek megoldására szolgáló koncepciókat mutattak be a Bosch szakemberei.

A személyes konzultációk és a bemutatók során számos olyan kereskedelmi és műszaki információval gazdagodtunk, melyek Ügyfeleink és Megrendelőink még felkészültebb tájékoztatását és kiszolgálását támogatja.

Köszönjük a Bosch Biztonságtechnika magyarországi csapatának a meghívást!

Castrum Sec. Team


 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark