Hírek

2013.08.06.Bosch központ- épületavatása

Július utolsó napján részt vettünk a Bosch csoport új magyarországi központjának ünnepélyes épületavató és megnyitó ünnepségén.

A Robert Bosch Kft. ügyvezetője ezen átadó ünnepség keretében írta alá a vállalat stratégiai megállapodását is Magyarország kormányával.
A rendezvényen a meghívott vendégek számára bemutatták a Bosch különböző tevékenységi területeit, az épületben működő üzletágak működését, azok fejlesztéseit, termékeit és szolgáltatásait.
Igazán mégis az épületben elvégzett munka miatt volt különleges számunkra ez a rendezvény. A 11.000 m2-es modern épületkomplexumba ugyanis - a Bosch Biztonságtechnika németországi projektvállalatával együttműködésben - a Castrum Pro Kft. szállította és telepítette a gyengeáramú rendszereket. Vállalásunk terjedelme lefedte a Bosch Security Systems teljes eszközválasztékát. Az új épület szerves eleme a cégünk által kiépített moduláris felépítésű, hálózati üzemmódban működő, tűz- és behatolásjelző-, az IP alapú videomegfigyelő-, a beléptető- és a kaputelefon rendszerek, valamint az ezeket felügyelő Bosch BIS integrált felügyeleti rendszer. A teljesen integrált megoldáson túlmenően egy közel 2000 végpontos informatikai hálózatot is kiépítettünk, valamint a tárgyalók teljes audiovizuális- és vezérléstechnikáját is kiépítettük.

Javier González Pareja Úr, a magyarországi Bosch csoport vezetője kiemelte: „Az új központi bázis építése azért stratégiai fontosságú, mert nemcsak a cégcsoport egészének fejlődéséhez járul hozzá, hanem modern, szellemileg inspiráló, korszerű munkakörnyezetet teremt a fejlesztő-alkotó munkához.”
A honlapra látogatók számára hamarosan részletesebb leírást is közzéteszünk az általunk megvalósított biztonságtechnikai megoldásról.

Castrum Sec Team


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark