Hírek

2013.10.02.SD kártyára rögzítés és joystick támogatás: megjelent az Intellio Video System 2.7 és a 2.1-es kamerafirmware

Szeptemberben jelenik meg az Intellio menedzsmentszoftverének legújabb frissítése. Az termékből idén negyedszer kerül kiadásra új főverzió, mely ismét több új funkcióval bővíti a cég amúgy is igen sokoldalú alkalmazását és amelynek folyományaként két új termék is debütál a vállalatnál.

Helyi tárolás: szerverfüggetlen működés, plusz egy buffer

Az Intellio termékportfoliójában eddig egy kamera volt képes helyi tárolásra, mostantól azonban a legújabb kamera is csatlakozik hozzá: a vadonatúj ILD-510S műszaki paraméterei többségében megegyezik az ILD-510E-vel, ám már képes az SD kártyafoglalatába helyezett háttértárolókra is rögzíteni felvételeit. Ezzel a lehetőséggel a kamera nem csak szerverfüggetlen működést tesz lehetővé, hanem hálózatos üzem esetén nagyobb biztonságot képes kínálni. Ha hálózati hiba lép fel és a helyi rögzítés be van kapcsolva, amikor a hálózati újra üzemképes lesz, a tárolt felvételeket a kamera átküldi a szervernek. Így hosszabb ideig fennálló hálózati zavar esetén sem történik adatvesztés.

Új joystick a gyorsabb és könnyebb kezelésért

Az Intellio rendszere eddig is könnyed, gyors és testre szabható kezelhetőségéről volt híres, aminek hatékonyságát most még tovább növeli a rendszerbe újonnan beintegrált joystick. Az IVR-JOY segítségével a rendszerben található PTZ kamerák mellett az Intellio kamerák EPTZ funkciója is gyorsabban vezérelhető.

Új kamerafirmware az 5xx-es kamerasorozathoz

Az ILD-510 széria megjelenésével egy új kategória jelent meg az Intellio kamerakínálatában, mely nagy ugrást jelentett a régebbi 3xx-es szériához képest. Ennek következtében a két sorozat frissítési vonala kettéválik: az ILD-3xx kamerákra nem történik új firmware kiadása többé (a legutolsó az 1.41-es verzió), csak az ILD-5xx kamerákhoz – elsőként a 2.1-es verzió. Ennek legfontosabb újítása a helyi tárolás támogatása mellett az frissített EPTZ üzemmód, melynek köszönhetően nagyobb felbontás esetén joystickkal is mozgatható a kamerakép, valamint beállítható egy alapértelmezett pozíció, amire egy gombnyomással visszaállítható a kamera képe.

Forrás: Intellio
 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark