Hírek

2013.12.10.EGIS Gyógyszergyár NyRt. - Körmendi gyáregység 11-20 épületének Tűzjelző rendszer bővítése

Az alapításának száz éves évfordulóját ünneplő Egis Gyógyszergyár Nyrt.
Magyarország és egyben Közép-Kelet-Európa vezető gyógyszergyára, tevékenységük a generikus és originális kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és készgyógyszer-gyártáson át az értékesítésig a gyógyszergyártás minden területére kiterjed.

Versenyképességük kulcsa az innováció, melyre regionális szinten is kiemelkedően sokat fordítanak.
A Castrum Sec Kft. 2012. augusztusában kezdte meg munkálatait az EGIS Nyrt Körmendi üzemének 11 és 20-as épületében, a tűzjelző rendszer kiépítésén és a BIS felügyeleti központ telepítésén.

A projekt keretében az EGIS Körmendi gyáregységében a harmadik hálózatban működő Bosch FPA 5000-es tűzjelző központ került felszerelésre, a mely a meglévő két hasonló központtal, lett hálózatba kötve. A védett területek között megtalálhatóak, raktárak, és tiszta terek is.
Az egyre bővülő tűzjelző hálózat szükségessé tette egy grafikus felügyelet telepítését. A választás a Bosch BIS rendszerére esett, amelynek használatával, áttekinthetőbbé válik a tűzjelző rendszer felügyelete, illetve kezelése. A biztonsági szolgálathoz kibővített információk jutnak el, például tevékenységi utasítások, egy-egy terület specifikus tennivalóival.
A projekt 2013. májusában zárult a sikeres tűzoltósági átadással.

Castrum Sec Team
 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark