Hírek

2013.12.12.Kamera rendszer bővítés az EGIS Nyrt. Körmendi üzemének külső területein

Az Egis egy kihívásokkal és sikerekkel teli évszázadot követően mára Közép-Kelet-Európa meghatározó gyógyszergyárainak egyikévé fejlődött.

Az eltelt száz év során számtalanszor újult meg a vállalat termékválasztéka, változatlan maradt azonban elkötelezettsége a kiváló minőségű gyógyszerek kutatása, fejlesztése és gyártása iránt. A gyógyszergyár szlogenje is a vállalat évszázados hitvallását hangsúlyozza:
az Egis az egészség, az élet és a minőség védelmét szolgálja.

A Castrum Sec Kft. az üzemben 2013 augusztusában kezdte a munkálatokat.
A projekt keretében 39 db Axis és Arecont Vision kamera került felszerelésre, és integrálásra a gyáregységben már működő Mirasys Enterprise videó menedzsment rendszerhez.
Sor került beton oszlopok állítására is, melyre a kamerák egy része került, illetve a Videó kliensek képeit megjelenítő monitor fal bővítésére is.
A gyengén megvilágított helyekre, Bosch Ufled Infra fényvetők kerültek. A kamerák kiszolgálására AMP minősített, optikai és réz hálózat épült ki, Alcatel aktív eszközökkel.
A kamera menedzsment kiszolgálására egy IBM szerver került beüzemelésre.

A projekt sikeres műszaki átadással zárult 2013 októberében, melyen az EGIS biztonsági rendszerekért felelős kollégái elismeréssel nyilatkoztak a végzett munkáról.


Castrum Sec Team
 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark