Hírek

2014.11.06.Büki térfigyelő kamera rendszer bővítése

Bük város Önkormányzatának megbízásából cégünk, a Castrum Sec Kft. két jelentős projektet hajtott már végre a 2012-es év második felében, melynek keretében elkészült a Büki Önkormányzat új épülete (ahova gyengeáramú megoldásokat szállítottunk), illetve a város térfigyelő rendszere.

A bűnmegelőzés és a közbiztonság javítása érdekében szükséges volt a kamerarendszer bővítése, ezáltal a település még nagyobb része lesz belátható, lefedhető.
A Térfigyelő kamera rendszer bővítésre vonatkozó megbízási projekt 2014. júniusában indult, melynek során Bosch kamerákat szállítottunk (Bosch NBN-733V-P), (Bosch VG5-7220-EPC4). A bővítéssel összhangban megtörtént a térfigyelő rendszer központjának tárolási kapacitásnövelése is. A megnövekedett kameraszám indokolttá tette a meglévő térfigyelő kamerarendszer adatátviteli hálózatának bővítését.
2014. szeptemberében fejeződtek be a munkálatok és történt meg a rendszer bővítésének átadása.

Bük város Önkormányzatának jövőbeni terveiben szerepel a jelenlegi rendszer további bővítése, az ehhez szükséges villamos csatlakozási pontokat a város már előkészítette. A városvezetés a fokozatos fejlődés mellett kötelezte el magát és bíznak benne, hogy a kamerás kontroll visszatartó erőt jelent majd a potenciális bűnelkövetők számára, szükség esetén pedig a bűncselekmények felderítésében is segítségére lesz a rendőrségnek.

Castrum Sec. Team
 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark