Hírek

2015.10.26.Harangozó Bertalan Vas Megyei Kormányhivatal kormánymegbízott látogatása

2015. augusztus 27-én Harangozó Bertalan kormánymegbízott és Dr. Stefánich Éva személyes látogatást tett a Castrum Sec Kft. szombathelyi telephelyén.
Látogatásuk célja, hogy megismerjék a cég tevékenységét és a munkavégzés körülményeit.

A két ügyvezető, Hubay Pál és Czvitkovics László egy átfogó prezentáció keretében mutatták be cégük tevékenységét, ismertették célkitűzéseiket, fejlődési szakaszaikat valamint a legmeghatározóbb referenciákat a térfigyelés, közösségi közlekedés, ipari üzemek, szállodák és közösségi épületek tekintetében. A prezentációban hangsúlyt kapott, a frissen átadott Brenner János általános iskola, ahol cégük végezte a gyengeáramú rendszerek (tűzjelző, kamera, riasztó, hangosítás, strukturált hálózat, kaputelefon, és telefon rendszereket) kivitelezését.

Beszámoltak arról, hogy részt vesznek, több kormányablak, tervezésében, és kivitelezésében.
Például a Castrum Sec. végezte a szombathelyi vasútállomásnál nyílt, jelenleg a Bejczy utcai kormányablak tehermentesítését is végző kormányablak, rendszereinek kivitelezését.

Továbbá Ismertették filozófiájukat és azokat a hosszú távú célokat, amelyeket a megye és Szombathely város érdekeit szem előtt tartva visznek véghez a jövőben.

Az ügyvezetői prezentációt egy kötetlen beszélgetés, majd a telephely bejárása zárta, ahol a Kormánymegbízott úr pár szót váltott a jelenlévő kollégákkal is.

Castrum Sec Team

 

  

 

 

 

  
 
 
 
 


 

2010 © castrumsec.hu developed by Webshark