Hírek

2016.10.13.A Castrum cégcsoport is jelen volt a Securiforum biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállításon

2016. szeptember 15-16-án, a Lurdy rendezvényközpontban rendezték meg Securifórum biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállítást és konferenciát.

Szakmai fórum és találkozási lehetőség volt azok számára, akik új üzleti lehetőségek, integrált megoldások iránt érdeklődnek. A rendezvény hiánypótlóként lehetőséget biztosított a biztonságtechnikai és tűzvédelmi nagykereskedelmi és importőr cégeknek, valamint a hazai fejlesztő, gyártó cégeknek, hogy szakmai kiállítás keretei közt mutassák be a termékeiket a telepítőknek, a rendszer-integrátoroknak és a biztonságtechnikai és tűzvédelmi tervezőknek.

Az ingatlanfejlesztő, -beruházó és kivitelező cégek beszerzői a teljes hazai technológiai kínálatot tekinthették át. A végfelhasználói oldalt képviselő biztonsági vezetők a munkájukat segítő és hatékonyabbá tevő megoldásokról gyűjthettek be információt. A biztonságtechnikai képzésben, oktatásban tanuló hallgatók és az oktatóik az eseményen a szakterület legújabb fejlesztéseivel találkozhattak.
A kétnapos kiállításon a Castrum cégcsoport az Intellio-t állította ki, mint preferált videós márkát, ennek keretében két bemutató falon több, mint 15 kamera üzemelt, köztük az Intellio stadionokba szánt Long range PTZ-je is, valamint több Onvif-es eszköz is.
A kiállítással párhuzamosan 3 különteremben konferencia előadásokra került sor.
Meghívott, független előadók a következő témakörökben szólaltak meg:
- A biztonságtechnika integrálása az intelligens otthon / okos ház koncepcióba
- Videotechnikai trendek
- Adatvédelem, adatkezelési szabályozás a biztonságtechnikában
- A tűzjelző berendezés szakterület aktualitásai

Az előadások mellett a kiállító cégek konferencia-előadásokat tartottak a forgalmazott termékeikről, szolgáltatásaikról, újdonságaikról.

Castrum Sec Team


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark