Hírek

2016.11.02.Ismét állásbörzén vett részt a Castrum cégcsoport

2016. szeptember 28-án került megrendezésre a Karrierhét keretében a Vas Megyei Pályaorientációs Show a szombathelyi Arena Savariaban.

Az előző évet felülmúlva több mint 30 szakma került bemutatásra látványos, interaktív, sok-sok gyakorlati lehetőség felvonultató szakmabemutató kiállításon. Mintegy 1000 állásajánlattal várták a pályakezdőket vagy a munkahelyet váltókat. A rendezvény célja, hogy a megyében a munkáltatók által kínált álláshelyek minél nagyobb számban betöltésre kerüljenek.

A csütörtöki nap (szeptember 29.) az álláskeresőké volt. Az önéletrajzok leadása mellett egyből interjún is részt vehettek. A programban több konferencia is szerepelt, emellett pódiumbeszélgetések is voltak.  A résztvevők egyebek mellett a gazdaságfejlesztés és a munkaerőpiac aktuális kérdéseiről hallhattak előadásokat, továbbá a szakképzési szabályok változásairól, a szakképzés aktuális kérdéseiről is tájékozódhattak.

A Castrum Sec Kft. immár második alkalommal, saját standdal képviselte magát a rendezvényen. Az érdeklődőknek egy demófal segítségével mutatták be kamerarendszereiket valamint a vállalat bemutatkozó prezentációja és aktuális állásajánlatai is vetítésre kerültek.


Castrum Sec Team

 


 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark