Hírek

2017.03.06.Intersec 2017.

A biztonságtechnikai és tűzvédelmi szakma legnagyobb találkozóhelye az Intersec

Az Intersec kiállítást 2017. januárjában 19. alkalommal rendeztek meg Dubaiban. A többnapos rendezvényen, 4 csarnokban, 1304 kiállító cég vett részt, és több mint 33.500 szakember látogatott el 128 országból.
A nagy számú nemzetközi szakmai látogatószám bizonyítja, hogy az Intersec kivételes értéket képvisel a biztonságtechnika és tűzvédelem területén. Az érdeklődés az új technológiai megoldások iránt egyre nagyobb méreteket ölt és hatalmas értékesítési és forgalmi potenciálokat hordoz magában. Magas színvonalú biztonságtechnikai termékek voltak kiállítva, hatalmas termékválasztékkal, a nagy márkák gyártóitól és az új nemzetközi cégektől. A látogatók megismerkedhettek a legújabb innovációkkal egy szabadtéri bemutató területen a drón zónában. A kiállítás ideje alatt 3 szakmai konferencia zajlott.

Dubaiban járt a Castrum csoport

Tekintettel, hogy 2016 őszén több neves gyártó is távolmaradt az esseni biztonságtechnikai kiállítástól, a Castrum csoport vezetői Dubaiban látogatták meg főbb partnereiket, illetve megtekintettek több – akár helyi – technikai érdekességet.

Elsődlegesen megkerestük egyik magyar partnerünket, az ARH Zrt-t, majd pedig hosszabban elidőztünk a Bosch Security Systems, mint egyik fő beszállítónk standján. Itt baráti fogadtatásban részesültünk a régió vezetőjétől, majd munkatársai bemutatták az egyes újdonságokat, így pl. a tűzjelzők remote service alkalmazását, vagy az Aviotec névre hallgató tűzérzékelő kamerát.
Emellett természetesen ellátogattunk az Axis, a Genetec és a Hikvision standjára, de említhetnénk a Barco egyedi megjelenítő eszközeit és az azokat kiegészítő egyedi diszpécser-bútorokat is. Érdekességként megnéztük a dubai rendőrség és katonaság egyedi járműveit, valamint – nagy örömünkre – találkoztunk több magyar szakemberrel is, akikkel jókat beszélgettünk az ágazatról és a trendekről.

Castrum Sec Team
 


2010 © castrumsec.hu developed by Webshark